css3menu.com

css3 button by Css3Menu.com

  

  

  

  

  

  

  

  

 
 

  

  

  

  

  

  

  

 
 
 
A tanítóról
 

Apám után ebben az inkarnációmban a Borsos Árpád nevet kaptam.

A Csung Jüan Csikung IV. szintű gyakorlója vagyok, és Hszü Ming – Tang Nagymestertől 2009 februárjában, Pekingben megkaptam a felhatalmazást a Csung Jüan Csikung rendszer I. szintjének ismertetésére. 2013 márciusától pedig oktathatom a II. szint gyakorlatait is, amivel a Mesterem jóvoltából a boldogság tanítójává lehettem, annak minden következményével. Talán nem is szeretnék továbblépni...

Tanító vagyok. Felébresztem, és tudatosítom, talán egy kicsit rendszerezem azt az értéket, ami minden ember lelkének része. Az ismerős, de még nem tudatos, bevillan valami, de még nem tudja használni állapotokon segítve, megmutatom, a lehetőséget a felemelkedésre, az egészséges és boldog életre.

Igen! A Csung Jüan Csikung a felemelkedés iskolája. Nincs benne semmi ördöngösség. Meg kell tanulni a gyakorlatokat, rendszeresen gyakorolni kell, és egyszer csak már nem csupán a problémákat látjuk, hanem a megoldás is előttünk lesz...

1952-ben Szolnokon születtem, és úgy éltem, mint sok más ember.
Kergettem a pénzt, a nőket, szerettem, és szeretem az életet. Tanultam, házasodtam, elváltam, nyertem és vesztettem anyagilag, és érzelmileg többször is.
Tudom mi az, ha nincs, de jó lenne. Szegény munkásemberek gyerekeként tudom mi az anyagi szegénység, és azt is megtanultam, hogy ki lehet belőle kerülni.
Éltem pénz nélküli boldogságban, és pénzt hajkurászó csörtetőként. Volt sok vágyam, és sok veszteségem.

Nagyon sokszor csak ez a mondás vígasztalt: „Akit szeretnek az istenek, annak nem teljesítik a vágyait”, de a szőlő savanyú maradt.
Voltam céltalan és „nagyon foglalt”.
Találkoztam kísértéssel és csábítással, volt amibe beleestem és volt aminek ellenálltam.
Megtapasztalhattam milyen a hatalom, hogyan gondolkodik, és mi a célja.
Voltam csődhelyzetben, és megismertem a sikert is. Sokszor átéltem, hogy nem tudom mi lenne a helyes, de valamit cselekednem kell.
Ismerem a váratlan „pofonok” egót korlátozó erejét, és megismerhettem az igaz barátság biztonságát, az őszinte szeretet melegét.

Tapasztalatból tudom mit jelent az: „Előre kell élni az életet, de csak visszatekintve lehet megérteni”.

Nagyra becsültem, és becsülöm az őszinteséget, a nyíltságot, a tiszta beszédet, az együttérzést, a szeretetet, az alkotást, de fiatal emberként, én csak néha voltam ilyen…
Ma már nagyon fontos, hogy ne lássak fájdalmat a feleségem tekintetében…

Éltem, ahogy élhettem, és mégis mindig mindenből hiányzott valami…
Bár a pofonok hatására fejlődtem, nem láttam a fejlődés célját. Ha kezdet volt, végének is lenni kell.

Milyen lesz a halál? Mi lesz utána? Honnan jöttem? Mi volt a születésem előtt? Ki vagyok én?
Nem tudtam, hogy a kérdéseimre jönnek majd a válaszok. Olyanok, amelyek kijelölik az utamat is.
Egy napon erős késztetést éreztem, hogy bemenjek az egyik nagy forgalmú könyvesboltba, és valami odavezette a kezem a Csung Jüan Csikung tankönyvéhez.

Két héttel később tudtam meg hogy Hszü Ming – Tang nagymester azokban a napokban Magyarországon tartózkodott…

A továbbiakra egyszerű az utam. Az érdeklődőknek bemutatom, majd együtt begyakoroljuk, azokat az egyszerű, és éppen ezért nagyon hatásos gyakorlatokat, amelyek pozitív változásokat hoznak létre a gondolkodásban, és a fizikai test működésében. Javul a megértés és a felismerési képesség szintje. Emelkedik az akaraterő és a boldogság szintje. Folyamatosan erősödik az érdekérvényesítés képessége, és a másokkal való együttműködés készsége is.

Ha úgy gyakorolnak ahogyan bemutattam, az eredményért garanciát vállalok!

Akik részt vettek a tanfolyamaimon, már az első hetek után megtapasztalhatták hogy a Csung Jüan Csikung gyakorlatai nem üres és céltalan hadonászások, hanem egy racionális több ezer éve használt, letisztult rendszer részeként az emberi lét fizikai érzelmi, és tudati szintjének emelésére szolgálnak, és a mostani létünkön is túl mutatnak.

A Csung Jüan Csikungot, - amelyet siklóernyős pilótaként életveszélyes környezetben is kipróbáltam - mély meggyőződéssel merem ajánlani mindenkinek, aki biztonságot, és magasabb minőségű életet szeretne.

Borsos Árpád, nemzetközi csikungtanító   Borsos Árpád, nemzetközi csikungtanító   Borsos Árpád, nemzetközi csikungtanító

 
  

 
Vissza az előző oldalra

 
  
 
csikung oldalképek